Heeft u er wel eens aan gedacht om samen te werken met andere ondernemers ? Bent u als zelfstandig professional gestart maar vindt u het eigenlijk leuker, gezelliger en leerzamer om met anderen te ondernemen ? Of wilt u groeien in de huidige markt en lukt dit alleen als u gaat samenwerken ? Maar hoe pakt u dit aan en hoe vindt u eigenlijk een geschikte (samenwerkings)partner ?
 
Aan de hand van zijn eigen zoektocht naar zakenpartners loodst Alfred Griffioen u op een vlotte eigentijdse manier langs alle aspecten die belangrijk zijn in een samenwerking. Heb je met de juiste mensen te maken ? Wat is een geschikte partner en vindt deze jou ook aantrekkelijk ? En, hoe past samenwerken in ieders strategie ?
 
Tijdens de Utrechtse Ondernemersdag gaat Alfred zijn ervaringen delen in zijn zoektocht naar de juiste zakenpartner(s). Het is natuurlijk heel leuk om samen te ondernemen, maar hoe waarborg je eigen identiteit. Hoe je het best samen kunt “gaan”, en met wie, krijg je van Alfred te horen.
 
Over Alfred
Alfred Griffioen heeft jarenlang gewerkt als commercieel en business development manager en is sinds 2008 zelfstandig adviseur op het gebied van samenwerking en allianties. Hij is auteur van diverse boeken over dit thema. Daarnaast heeft hij met zijn concept ‘de Ondernemerscoöperatie’ meer dan 100 groepen ondernemers geholpen om hun samenwerking vorm te geven.
 

Terug naar programma.