Bij elke zakelijke samenwerking schuurt het wel eens tussen de partners. Vaak leidt dat niet tot onoplosbare problemen. Maar, soms lopen discussies hoog op en raak je (bijna) in een zakelijk conflict. Als je dit conflict zelf niet meer op kunt oplossen, kun je een mediator inschakelen.
 
Mediation is niets anders dan het oplossen van een conflict onder begeleiding. Een mediator is een neutraal persoon die twee (of meerdere) partijen kan ondersteunen om het gesprek oplossingsgericht te houden. Gerdi Evers van FAIRe Advocaten & Mediators begeleidt diverse bedrijven, partners en belanghebbenden met hun conflict.
 
FAIRe is gespecialiseerd in mediation bij (zakelijke) conflicten. Als externe coach en bemiddelaar probeert zij de angel uit het conflict te trekken en samen op zoek te gaan naar een oplossing waarbij iedereen zich prettig voelt. Een oplossing die de basis vormt om samen verder te gaan.
 
Tijdens de Utrechtse Ondernemersdag gaat Gerdi haar ervaringen delen op het gebied van mediation. Het is natuurlijk heel leuk om samen een bedrijf te leiden, maar helaas gaat het ook wel eens niet goed. Hoe je het best samen kunt “overleven” krijg je van Gerdi te horen.
 

Over Gerdi
Gerdi is mediator en advocaat, gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke problematiek. De combinatie van advocatuur en mediation biedt veel voordelen, volgens Gerdi, want in beide gevallen komt het immers neer op onderhandelen. Zij bemiddelt bij conflicten maar ook bij andere situaties waar partijen er samen niet meer uitkomen. Door haar jarenlange ervaring bij een grote bank waar ze verantwoordelijk was voor de portefeuille dubieuze debiteuren, heeft zij veel begrip voor ondernemers.
 
Door ruime expat ervaringen en een brede maatschappelijke interesse is Gerdi realistisch, praktisch ingesteld, niet snel uit het veld te slaan en altijd oplossingsgericht. Naast haar werk, is zij al jaren als vrijwilliger actief. Zo is zij actief in meerdere besturen en raadslid in de Gemeente Etten-Leur geweest. Gerdi is een ambitieuze doorzetter die altijd op zoek is naar mogelijkheden. Sterk op teamverband en team spirit, en veel waarde hechten aan langdurige relaties. Dat komt ook tot uitdrukking in haar sportkeuze. Fitness, hardlopen en hockey.
 
FAIRe Advocaten & Mediators B.V.
In 2008 is Gerdi, als herintreder, gaan werken bij een Arbodienst en als arbeidsrechtelijk adviseur actief. In januari 2016 heeft zij FAIRe Advocaten & Mediators B.V. opgericht. Zij begeleiden werkgevers bij zaken als ontslagprocedures en complexe personeelsdossiers, vaak gerelateerd aan zieke werknemers, maar ook bij UWV procedures en het vlot trekken van vastgelopen re-integratie dossiers. FAIRe is gevestigd op het Servaasbolwerk in Utrecht. Bekijk hier de website.
 
Terug naar programma.