In de afgelopen tien jaar hebben diverse bekende en onbekende sprekers de revue gepasseerd. Sommige zelfs twee keer. De leukste, mooiste en meest unieke sprekers hebben we dit jaar gevraagd om ons programma te vullen. En dat is gelukt!

Hans van Breukelen
Johannes Franciscus (Hans) van Breukelen (Utrecht, 4 oktober1956) is een voormalig profvoetballer. Hij kwam van 1976 tot en met 1994 uit voor achtereenvolgens FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV. Hij speelde 73 keer voor het Nederlands elftal. Van Breukelen werd met PSV zes keer landskampioenschap en won in het seizoen 1987/88 de Europacup I. Met het Nederlands elftal werd hij in 1988 Europees kampioen.

Na zijn carrière heeft hij verschillende functies in het bedrijfsleven en de voetballerij bekleed. Hij was van1997 tot 2000 directeur technische zaken van FC Utrecht. Van Breukelen was zelfstandig ondernemer bij HvB Management en directeur van Sports&Technology. Hij schreef boeken over voetbal en gaf managementtrainingen. In de eerste helft van 2016 reisde Van Breukelen enkele maanden door het land met een theatershow over het Europees kampioenschap voetbal van 1988.

De KNVB benoemde hem per 1 juli 2016 tot technisch directeur bij de voetbalbond. Hierbij kreeg hij alle onderdelen van de voetbaltechnische kant van de bond in zijn portefeuille, onder meer de uitvoering van het rapport Winnaars van Morgen waar hij zelf aan meewerkte. Na een roerige periode besloot hij per 1 augustus 2017 te stoppen. Vervolgens werkte Hans aan een sterke versie van zichzelf en schreef hij een (management)boek samen met Benno Diederiks genaamd ‘Maak je comeback’.

Hans stond in 2011 en in 2019 op het podium van de Utrechtse Ondernemersdag.

Terug naar programma.