In de afgelopen tien jaar hebben diverse bekende en onbekende sprekers de revue gepasseerd. Sommige zelfs twee keer. De leukste, mooiste en meest unieke sprekers hebben we dit jaar gevraagd om ons programma te vullen. En dat is gelukt!

Joseph Oubelkas
Joseph (1980) is geboren en opgegroeid in het Brabantse dorp Raamsdonksveer. Op 16-jarige leeftijd begint hij met de HBO-studie Hogere Informatica. Vier jaar later is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland en start hij een eigen IT-bedrijf. Alles verloopt succesvol, tot eind 2004. Dan gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe met ongekende gevolgen.

Joseph is een geweldige spreker en deelt op openhartige wijze zijn ervaringen. Het is een wonder om te horen hoe hij met creativiteit, doorzettingsvermogen en een positieve instelling tegenslagen heeft verwerkt en niet alleen zijn eigen leven, maar ook van zijn mede-mens, in de gevangenis, inhoud heeft gegeven. Zijn verhaal inspireert, motiveert en laat je nadenken.

Joseph is ondertussen vriend aan huis. In 2012, 2015 en 2016 heeft hij een bijdrage geleverd aan onze dag.

Terug naar programma.