In de afgelopen tien jaar hebben diverse bekende en onbekende sprekers de revue gepasseerd. Sommige zelfs twee keer. De leukste, mooiste en meest unieke sprekers hebben we dit jaar gevraagd om ons programma te vullen. En dat is gelukt!

Ruud Veltenaar
Als internationaal trendwatcher en friskijker is Ruud duidelijk over de toekomst en hoop op een betere wereld. Een wereld op drift naar een volgende fase in “onze” beschaving. Zijn inspirerende masterlezingen, multimediale keynotes en interactieve colleges gaan over de megatrends en mondiale ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor onze welvaart en welzijn.

Als filosoof en TEDx spreker zet Ruud mensen aan het denken over hun eigen toekomst in een snel transformerende wereld. In deze context inspireert hij zijn publiek en stimuleert hij persoonlijk leiderschap, innovatie, sociaal ondernemerschap en authenticiteit. Nieuwe inzichten, dogma’s en belemmerende overtuigen worden kritisch en feitelijk beschouwd. Met een heldere visie en een duidelijke agenda voor de toekomst, houdt Ruud zijn publiek een spiegel voor en creëert hij beweging en actie.

Ruud stond in 2010, als een van de eersten, op ons podium.

Terug naar programma.